Muziekarchief Kampen

Het Muziekarchief Kampen is een initiatief om alle muziek die afgelopen eeuwen in Kampen en door Kampenaren is gemaakt, in kaart te brengen. Muziek-, foto- en videomateriaal wordt verzameld en samengebracht in één archief. Alles wordt gedigitaliseerd, gearchiveerd en gepubliceerd. Zo blijft dit belangrijke erfgoed van muziekstad Kampen behouden voor latere generaties. Bij het samenstellen van deze website wordt de uiterste best gedaan om rekening te houden met alle belanghebbenden. Mocht er toch iets onjuist of onvolledig zijn, dan kan het reactieveld op iedere pagina gebruikt worden. Of neem contact op via het contactformulier op deze website. 

 

Auteursrecht

Alle informatie op deze website is door het Muziekarchief Kampen zelf samengesteld op basis van eigen research, interviews en andere eigen kennis van zaken. Al het verkregen en aangeleverde foto-, audio- en videomateriaal is met exclusieve toestemming van de betreffende muzikant(en) gepubliceerd.  Daarom heerst er auteursrecht op de volledige inhoud van deze website.  Als u iets van deze website wil gebruiken voor andere openbare publicaties, neem dan contact op via het contactformulier op deze website. Alleen ná expliciete toestemming van het Muziekarchief Kampen én naamsvermelding mag er inhoud overgenomen worden.

 

NVMB/IAML

Het Muziekarchief Kampen is lid van de NVMB, de Nederlandse Vereniging van Muziekbibliotheken, Muziekarchieven en Muziekdocumentatiecentra. De NVMB is de branchevereniging voor iedereen die werkt met muziek in openbare, wetenschappelijke en institutionele bibliotheken en archieven. De NVMB stimuleert de contacten en de samenwerking tussen de medewerkers van (muziek)bibliotheken met als doel het delen van kennis en bevorderen van de gezamenlijke expertise op het vakgebied. De NVMB is de Nederlandse afdeling van IAML (International Association of Music Libraries, Archives and Documentation Centres). IAML is de internationale vereniging voor muziekbibliotheken, en iedereen die werkzaam is in de wereld van de muziekdocumentatie. 

 

Contact

Gebruik het contactformulier hieronder om een vraag te stellen, of voor een aanvulling of opmerking over deze website. Direct mailen kan ook: info@muziekarchiefkampen.nl