Johnny Panic, een band uit Kampen eind jaren ’80. Ik denk zelf dat deze band uit louter studenten van buiten Kampen bestond, aangezien ik bij de namen van de bandleden tot nu toe geen enkele link met Kampen heb kunnen vinden.

In 1987 of 1988 deed Johnny Panic mee aan De Grote Prijs van Nederland, en won één van de voorrondes in Zwolle. Die bewuste avond was Jan Rot de presentator. Demodigger Marco van Dalfsen bleek in het bezit te zijn van een demotape getiteld What ‘re You Sayin’ Mama. Deze 4 songs tellende demo is op de website van het Muziekarchief Kampen te beluisteren.

Bezetting:
Yan (Bas) Ther Hofsté – basgitaar
Gert-Jan Stoffer – conga’s
Winfried Böcker – drums
Peter van der Linden – gitaar
Evert van Twisk – keyboard, saxofoon en fluit
Janny Bredewold – zang


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *