Hierbij een mooi audiofragment, aansluitend op het berichtje over La Lupa van vorige week.

Op zaterdagavond 15 december 1990 vond de finale van de Grote Prijs van Nederland plaats in Paradiso in Amsterdam. Diezelfde dag zijn er twee touringcars vanuit Kampen vertrokken vol met fans, vrienden en familie van finalist La Lupa. Een ander deel van de Kampenaren zit thuis klaar met de casetterecorder om de finale, die live wordt uitgezonden op Radio 3, op te nemen. Op die opname is een jonge Geert Leurink te horen die presentator Jan Douwe Kroeske te woord staat.

Kroeske komt rond 01:00 uur de kleedkamer van de heren van La Lupa ingelopen, die dan net klaar zijn met hun optreden. “Watte?” is de reactie van Geert op de eerste vraag van Jan Douwe, om te vervolgen met “Net of je lekker naar de WC bent geweest”…

Luister op de website naar die bewuste opname van meer dan 30 jaar geleden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *