Een paar weken geleden plaatste ik een aantal foto’s van de Kamper band Groundspeed, die ik van Henk ter Steeg had gekregen. Daarna raakte in contact met Harry Vogel uit Groningen. Harry was in de jaren ’70 en ’80 een fervent bezoeker én fotograaf van veel folk- en countryfestivals. Zo heeft hij meerdere keren Groundspeed, The Country Ramblers en Berry Selles zien optreden en weten vast te leggen met zijn camera. Inmiddels heeft hij al zijn foto-negatieven gedigitaliseerd en beschikbaar gesteld aan het Muziekarchief Kampen, bedankt Harry!

Harry Vogel heeft een prachtige website opgezet – https://www.birdeyes.nl – waar hij alles zeer mooi en gedetailleerd heeft uitgewerkt. Met uitgebreide verslaggeving en achtergrondinformatie van alle bezochte festivals en concerten. Zeer interessant voor alle folk en country liefhebbers!

Hieronder een aantal foto’s van Harry Vogel. Klik op de bandlinks voor nog meer foto’s van Harry.