Aanstaande vrijdag 17 en zaterdag 18 juni wordt voor de 25e keer het Full Color Festival gehouden in Kampen. Van Willem Stoel kreeg ik begin dit jaar een drie kwartier durende video toegestuurd, met daarop beelden van het “eerste echte Full Color. Dat was onder andere in ‘t Ukien, stadhuis en een tent in de Hanzewijk”.

In april 1996 heette Full Color nog het “Festival Cultuur in Kleur”. Deze beelden zijn van de feestelijkheden overdag. Van de Venezolaanse metalband Laberinto, die ‘s avonds in ‘t Ukien optrad zijn (nog) geen beelden beschikbaar.

In de volgende 24 edities is het festival op verschillende locaties in de stad gehouden en inmiddels uitgegroeid tot een meerdaags festival waar iedereen zich welkom voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *