Een feest is niet compleet zonder goede (live-)muziek. Behalve de Sturgeons waren er natuurlijk nog veel meer bands in Kampen die op bruiloften en feesten optraden. Op deze foto is de band Melos uit Kampen te zien. Deze band kwam voort uit de band The Rainbow Four, waar Berry Selles ook nog in de vroege jaren ’80 een jaartje in heeft gespeeld.

1e bezetting:
Jac Ruiten – zang
Eddy Matuankotta – gitaar
Bert Wonnink – basgitaar
Frits Scheltens
– toetsen/orgel
Jan van Werven – drums

2e bezetting, tot 1995
Jac Ruiten – zang
Eddy Matuankotta – gitaar
Jan Lekatompessy – basgitaar
Harry Bergman – toetsen
Jan van Werven – drums

In de jaren ’90 ging Melos verder met een andere bezetting en de naam werd veranderd in Second Edition. Ze traden ook als begeleidingsband op van Nederlandse artiesten als Lee Towers, de Havenzangers, Rob de Nijs, Anita Meijer en Gerard Joling.

Bezetting Second Edition:
Jac Ruiten – zang
Marlon Read – gitaar
Jan Lekatompessy – basgitaar
Fred Dalhuisen – toetsen
Peter van Huizen – drums