Vandaag had ik een extra vrije dag. Gelijk maar volgepland om op de fiets een rondje Kampen te doen. Met een rugzak vol Kamper muziekgeschiedenis langs verschillende adressen gereden om geleende spullen terug te brengen, of om nieuwe verhalen op te halen.

Zo heb ik vandaag “herkennisgemaakt” met Almar van Lohuizen. We hebben samen even herinneringen opgehaald van een periode van zo’n 20 kilo geleden. Almar speelde onder andere bas bij het Rosenbaum Trio, Jack Meoff And The Lockerroom Lovers (geweldige naam) en De Geweldigheid.
Van het Rosenbaum Trio had hij een mooie serie zwartwit foto’s, gemaakt tijdens een demo-opname. Eind jaren ’90 was Almar er ook met zijn camera bij, toen Urban Dance Squad een aantal legendarische optredens in ‘t Ukien gaf. Die foto’s zal ik ook binnenkort digitaliseren en publiceren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *