Plakboeken, fotoalbums en schoenendozen vol met herinneringen liggen er op de zolders van veel Kampenaren. Zo kwam Marinus Wieten onlangs dit oude vergeten pasje tegen. Dit pasje gaf in 1968 toegang tot de jeugdsoos Akaba in Kampen. Deze jeugdsoos was gehuisvest aan de Korteweg, in hetzelfde gebouw dat later Het Gouden Hart werd genoemd. Er traden onder andere verschillende bandjes op. Marinus herinnert zich nog levendig dat hij daar destijds meerdere keren de Kamper band The Jiggs heeft zien optreden.

The Jiggs bestonden uit:
Bert Wonnink – basgitaar
Dick Wonnink – basgitaar
Eddy von Schuckman – gitaar
Henny Reynders – orgel
Jan van der Weerd – drums
Jurry van Lier – zang

Jeugdsoos AKABA toegangspasje

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *