Een bijna vergeten band: de Dusty Shed Band uit IJsselmuiden. Deze foto is in 1977 gemaakt tijdens een optreden in Ojeka. De band was eind jaren ’70 actief en speelde voornamelijk rockballades met meerstemmige zang van zanger Harrie Wezenberg en zangeres Wilma Diender.

De naam van de band bleek, tot ergernis van de bandleden zelf, makkelijk vatbaar voor een verkeerde spelling. Zo werd er op affiches en in krantenberichten regelmatig aangekondigd dat de Dirty Shitband zou komen optreden. Harrie en Wilma zijn later verder gegaan met de bekende “bruiloftenband” Why Not uit IJsselmuiden.

Dusty Shed Band:
Harrie Wezenberg – zang
Wilma Diender – zang
Jan Gottmer – drums
Paul Remmelts – lead- en sologitaar
Henk Scholten – gitaar
Henri Bouwmeester – basgitaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *