Ik kreeg deze week een berichtje van Jan Elhorst dat hij een aantal foto’s voor het Muziekarchief Kampen thuis had liggen. Deze wilde hij me graag overhandigen. Inmiddels zijn de foto’s gescand en verwerkt. Hierbij dus een aantal mooie zwart-wit en kleurenfoto’s van de Broederband èn de Kamper Toestebolten.
Onder andere foto’s van de opening van het verenigingsgebouw De Notenkraker (vh Margrietschool) met Bertus Neervoort en Jan Elhorst. Ook foto’s van de Broederband Toneelclub uit de oorlogsjaren, die optrad tijdens de jaarlijkse uitvoeringen. Een foto waarop Van der Weerd te zien is, de man die in 1894 met een aantal andere sigarenmakers de Broederband begon. Plus nog wat onbekende namen, jaren en locaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *